Believe
מספר הודעות : 80 Join date : 06.11.17
| נושא: הטיול השנתי האחרון שלי. מי היה מאמין שזה עומד לבוא. Thu Nov 09, 2017 7:54 pm | |
| טוב, אז באופן רשמי, ממש לפני שעה ו48 דקות, חזרתי הביתה אל היישוב שלי אחרי טיול שנתי מדהים של שלושה ימים קשים ומשמעותיים בחיים שלי. כן, זה היה הדבר הכי טוב שקרה לי אי פעם. שלושה ימים מטורפים שבהם גיליתי גם כל כך הרבה דברים על עצמי. עד עכשיו אני הייתי בטוח שהשכבה שלי היא חלק בכלל לא חשוב בחיים שלי, ושאני ממש חלש ואני טיפוס שלא יכול לעשות הרבה דברים. למעשה? גיליתי שזה בולשיט אמיתי. כל כך התרגשתי כשחברים שלי בי"ב5 עזרו לחברים שלי בי"ב11, וכשאני עצמי עזרתי לחברה שלי במסלולים שהיו ממש קשים. כן, זה היה אמנם טיול, טיול כזה שיוצאים אליו כל שנה החל מכיתה א', אבל זה היה שונה. זה היה עוצמתי. ומעתה והילך? יהיה מה שיהיה. | |
|
Locas-il Team Admin
מספר הודעות : 247 Join date : 05.11.17 Age : 28
| נושא: Re: הטיול השנתי האחרון שלי. מי היה מאמין שזה עומד לבוא. Thu Nov 09, 2017 8:23 pm | |
| יואו איזו התרגשות, אני ממש שמחה בשבילך שנהנת ומבינה את הכאב שזה טיול שני אחרון חח אני גם זוכרת את הטיול שנתי האחרון שלי, זה היה לפני 4 שנים בערך היינו באילת ועשינו סנפלינג והיה ממש שווה אבל גם עצוב לפחות אני מקווה שלקחת איתך חוויות שיישארו איתך לכל החיים | |
|
Believe
| נושא: Re: הטיול השנתי האחרון שלי. מי היה מאמין שזה עומד לבוא. Thu Nov 09, 2017 8:24 pm | |
| | |
|
Locas-il Team Admin
| נושא: Re: הטיול השנתי האחרון שלי. מי היה מאמין שזה עומד לבוא. Thu Nov 09, 2017 8:27 pm | |
| חחח אנחנו ביום הראשון באנו להתחיל מסלול והתחיל לרדת גשם אז החליטו להחזיר אותנו ואז הגשם נפסק, ואמרו לנו להמשיך את המסלול. התחלנו להתקדם, שוב גשם חחחח בסוף לקחו אותנו להחלקה על הקרח והיה נחמד סה"כ צילמת הרבה תמונות? | |
|
Believe
| נושא: Re: הטיול השנתי האחרון שלי. מי היה מאמין שזה עומד לבוא. Thu Nov 09, 2017 8:28 pm | |
| לא הרבה כי אני לא פוטוגני, אבל יש כמה יפיפיות! | |
|
Locas-il Team Admin
| נושא: Re: הטיול השנתי האחרון שלי. מי היה מאמין שזה עומד לבוא. Thu Nov 09, 2017 8:28 pm | |
| אז קדימה, לפתח ולשמור באלבום תמונות! | |
|